Her er et udpluk af anmeldelser modtaget på Fyldepennen.dk

Om 'Han kom ikke hjem til tiden ...'

(24/10-2011 23:17)    

Hej

Sikke en flot læseoplevelse. Den slog fuldstændig benene væk under mig. Jeg tror faktisk aldrig tidligere jeg i en novelle har læst så imponerende en fortælling om jalusi og alt det denne skrækkelig omkringssig gribende følelse rager med sig når den først har taget ophold i et menneske, her din kvindige hovedperson.

Det er en tekst så følelsesladet og dramatisk, så rå og nøgen, at jeg rystes men samtidig er den også så lammende flot i sin afklædning af kvindens psyke, at den kun kan hente min dybeste respekt for din erfaring med de menneskelige følelsers vilkår frem. Du viser os de forskellige lag i kvindens psyke og hendes dobbelthed - hendes dybe symbiotiske behov og skæbensvangre angst for at blive forladt contra hendes hidsighed, og den aggressive omgang med telefonen og kniven, som klart markerer hvor lidt i kontrol over sit eget følelsesliv, kvinden er. Det er en umoden, forpint og lidende hovedperson, og det er meget, meget stærkt at være vidne til hendes kamp eftermiddagen igennem - også jeg synes det med de forskellige tidsintervaller som virkemiddel er rigtig godt. Derved bygges hendes frustration yderligere op.

Sikke en tekst. Jeg kan mærke jeg bliver helt stille med mig selv, den skal lige falde på plads og kvindens lidelser vil jeg lige skulle bruge lidt tid på at rumme. STÆRK & VEDKOMMENDE. FLOT ARBEJDE!

Hej
Henrikka

Om 'Svanens død'

(02/10-2011 10:11)    

Hej Sophie
Et rigtigt godt digt, du har bedrevet her. Dine billeder står klare og tydelige, og samtidig hersker der ingen tvivl, om at dine ord fortæller langt mere, end det vi umiddelbart kan læse.
Det fungerer rigtigt godt med de skarpe kontraster, du sætter op her. Det bliver et stærkt digt, som kryber langt ind under huden på mig. Du planter stemningen og følelsen i mig i starten af digtet og lader dem så udvikle sig og langsomt indtage mig gennem hele digtet.

Dit digt sætter tanker i gang. Jeg kan super godt lide din skrivestil, du formår at lægge så meget mening ind mellem linjerne og mellem dine ord, men samtidig formår du at gøre det på en måde, så man på ingen måde er i tvivl, om at du gør det.

Strofe 1 og 3 er virkelig, virkelig gode, de rører mig dybt, og så binder du dem så fint sammen med strofe 2 og 4, inden du runder det hele fint af og gør det lidt mere konkret i 5. strofe - smukt.
Du kunne måske overveje, om den sidste strofe skal med. Den kunne evt. undlades, for at give digtet en mere åben slutning. Når nu du har den med, så serverer du lidt tilgangen til digtet for os. Jeg havde mange tanker omkring, hvad digtet handlede om, inden jeg nåede så langt som til sidste strofe.

Et rigtigt smukt og velskrevet digt
- trudi

 

02/10-2011 10:45)    

Hej
Så kom det...digtet jeg har ventet på.

Det er fantastisk godt...jeg er meget enig med Trudi, men mener at sidste linie sparker rigtig godt.

Det rører mig dybt...
Rigtig rigtig super godt skrevet!

Vild med det

Michael